Verhuur software

Interesse in Brains Verhuursoftware?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Of meldt u aan voor een gratis demonstratie.

 

Verhuur software

Software voor verhuurbedrijven

U verhuurt artikelen? Dan is een strakke planning essentieel. Met Brains verhuur software ziet u waar uw producten zijn, wanneer deze terugkomen, of de rekening al betaald is en hoe het met de voorraad staat. In een oogwenk, waar en wanneer u wilt.

Uw omzetgegevens: perfect inzicht

Maar er is meer. En dus krijgt u met verhuur software van BRAINS ook inzicht in omzetgegevens per klant, per artikelgroep en per artikel. Wat zijn de hardlopers en naar welke artikelen is minder vraag? Welke artikelen leveren het meest op?

Bedrijfsprocessen optimaliseren met Brains Verhuur Software

Belangrijke vragen, want met heldere, gedetailleerde omzetgegevens kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren! Investeer in meer artikelen uit het populaire segment. Adverteer met uw paradepaardje.

Automatische facturatie

Bedenk hoeveel tijd u bespaart wanneer u geen omkijken meer heeft naar facturatie. En wanneer offertes automatisch tot orders worden verwerkt. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen van Brains verhuursoftware.

Bel 088 104 20 05 voor een afspraak en we bespreken samen met welke oplossingen we uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

De mogelijkheden van onze Verhuur software

Het pakket biedt verder onder meer de volgende mogelijkheden:

Beheren van Relaties

 • koppelen van (meerdere) projecten aan een relatie
 • meerdere contactpersonen per relatie
 • meerdere afleveradressen per relatie
 • relatie is desgewenst debiteur en/of crediteur
 • kan tevens dienen als CRM-module

Beheren van Artikelen

 • beheren alle gegevens van alle mogelijke artikelen
 • beheren alle gegevens materieel(unieke artikelen)
 • aanmaken van samenstellingen
 • indelen in groepen
 • inkoopmogelijkheden t.b.v. de voorraad

Planning

 • efficiëntie door goed overzicht in beschikbare medewerkers per dag
 • inplannen in ploegen
 • scheiden eigen medewerkers en inhuur-personeel
 • tijd voor tijd mogelijkheid
 • planningsoverzichten, tevens per mail
 • weekgrafiek t.b.v. grafisch overzicht beschikbaarheid

Factureren

 • het laten vervaardigen van de factuur o.b.v. de opgegeven projectgegevens
 • baliefactuur direct uit het project
 • mogelijkheid tot conceptfacturen
 • automatisch factureren van alle projecten per periode (week/twee weken/maand)
 • eigen factuur lay-out evt. incl. logo e.d.
 • facturen digitaal te versturen
 • koppeling facturatie aan boekhouding o.b.v. journaalposten

Functiescheiding /toegangsbeheer

 • beheerfunctie(administrator) t.b.v. beheren van applicatie BRAINS
 • afschermen van facturatie
 • afschermen wijzigen stamgegevens

Demo van het Brains Verhuur softwarepakket

Bekijk de demo van het Brains Verhuursoftware pakket voor een impressie van de mogelijkheden:

Verhuur software prijzen

 • Bij meer dan 10 gebruikers graag overleg.
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief instructie.
1 gebruiker 5 gebruikers 10 gebruikers
Beheren Relaties
Beheren Artikelen
Beheren Overige kosten
Orders
Tarief € 1.195,- € 1.795,- € 2.495,-
Offertes €    495,- €    795,- € 1.195,-
Facturatie €    495,- €    795,- € 1.195,-
Voorraadbeheer €    495,- €    795,- € 1.195,-
Koppeling boekhouding €    495,- €    495,- €    495,-

Klanten vertellen

 • Brains Software gaf ons de voordelen van bestaande functionaliteit en tevens maatwerk van nieuwe wensen voor ons bedrijf dat is gericht op de verhuur branche". AMCO Rental B.V. opgericht in 2013 werkte in eerste instantie met Word en Excel, maar besloot op zoek te gaan naar een brache-gerelateerde totaaloplossing. Na een zoektocht besloten we te kiezen voor Brains Software. Brains Software toonde aan dat hun software niet alleen standaard aansloot bij AMCO Rental B.V., maar ook kon worden aangepast voor onze specifieke wensen. We hebben hiermee een enorme stap voorwaarts kunnen maken en zijn dik tevreden!
  AMCO Rental BVHans de Heer
 • Internet Verhuurshop heeft de keuze op Brains verhuursoftware laten vallen vanwege de standaard mogelijkheden, prijs en flexibiliteit om functies aan te laten passen naar onze processen. Dankzij het gebruik van Brains verhuur software, kunnen we een grotere hoeveelheid orders foutloos behandelen.
  Patrick OreelInternet Verhuurshop
 • De Verhuursoftware van Brains geeft ons veel efficiëntie en inzicht in onze administratie. Het bespaart tijd en voorkomt een hoop ergernis. Brains is een prachtig pakket met specifieke steigerbouwsoftware voor een zeer goede prijs!  
  Dejo SteigersJos Krux

Uitstekend voorraadbeheer

Een goed voorraadbeheer is essentieel voor elk verhuurbedrijf. Direct inzicht in de locatie van uw al materialen, al bij het inplannen van nieuw orders. U kunt direct inspringen op eventuele tekorten en weet wanneer u moet inhuren! Reserveringsoverzichten, planning van orders en mogelijkheden voor bijvoorbeeld barcodescanning behoren allemaal bij de standaard verhuur software oplossing van Brains Software.

Samengestelde artikelen

Levert u materialen altijd in een set of worden kleine materialen als toebehoren makkelijk vergeten? Met Brains Verhuur software kunt eenvoudig samengestelde artikelen aanmaken, zodat deze automatisch allemaal op een Magazijnbon of Leverbon terecht komen. Dit scheelt veel tijd en voorkomt met name veel fouten in het leveren van artikelen.

Automatisch factureren

Herkent u dat? Elke twee weken weer een factuur sturen voor een lopende verhuurorder. Zou het niet geweldig zijn als u een standaard factuurtermijn in kunt stellen of per order aan kunt geven wat de herhalingsfrequentie van de facturering moet zijn? Om vervolgens met één druk op de knop al de lopende orders in één run te factureren. Dat kan met de Verhuursoftware van Brains!

Koppeling Office en Boekhoudsoftware

Uw offertes in Word, overzichten in Excel en uiteraard alle mogelijkheden om de diverse bonnen, facturen en overzichten direct te mailen vanuit uw verhuursoftware. De efficiëntie in uw bedrijf krijgt gegarandeerd een boost van jewelste met een automatische koppeling met Office en al uw boekhoudsoftware pakketten!

Over Brains Verhuur software

Brains Verhuur Software maakt reeds 15 jaar software speciaal voor bedrijven in de verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar Berry Jansen, waarbij binnen het bedrijf de software wordt onderhouden en continu wordt uitgebreid door een drietal programmeurs.

Onze verhuursoftware en project planning software is er op gericht om o.a. orders, planning, facturatie en projecten te automatiseren. Automatisering moet voor ú werken en niet andersom. Automatiseren betekent aan de ene kant het vereenvoudigen van de dagelijkse routine, zodat er meer efficiëntie en snelheid kan worden bereikt. Aan de andere kant levert automatisering een zeer belangrijke rol in het verkrijgen van meer inzicht in uw bedrijf op verschillende vlakken, zoals nacalculatie, omzet en winst en bezettingsgraden.

Wij kennen uw vak en uw branche en wij weten wat er speelt. Daarom maken wij verhuur software dat volledig voorziet in uw behoeften. En dat tegen een scherpe prijs!

Werken met Brains Verhuursoftware betekent:

 1. Materiaal efficiënt inzetten
 2. Administratie beperken
 3. Werken vanuit eenvoud en gebruikersvriendelijkheid
 4. Tijd en kosten besparen
 5. Aanpassingen op maat als dat nodig is (met de filosofie dat u maar een gedeelte betaald als onze verhuursoftware er baat bij heeft)

 088 – 104 2005

  info@brainssoftware.nl

Interesse in Brains Verhuursoftware?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!