Reserveringssoftware

Reserveringssoftware voor ruimteverhuur

U verhuurt bv. ruimtes, lokalen, kamers of iets van die aard? We hebben een eenvoudig maar zeer gebruiksvriendelijke reserveringssoftware voor u.

Uw reserveringen: direct in te voeren en altijd aanpasbaar

Alle reserveringen staan in een duidelijk en gebruikersvriendelijk planningsoverzicht. Vanuit onze software kunt u de reserveringen eenvoudig aanpassen, toevoegen of promoveren tot een factuur voor uw klant. Als automatisch, na één klik op een knop. Eenvoudiger kan het niet!

Uw bezetting: perfect inzicht

Een klant belt en vraagt of er nog ruimte beschikbaar is. Met de Brains reserveringssoftware heeft u direct inzicht in alle vrije ruimtes.  Eventueel met een filter op het soort gewenste ruimte binnen uw aanbod. Zo kunt u direct antwoord geven aan uw klant en inplannen in welk gewenste tijdvak de verhuur van de ruimte nodig is.

Direct factureren

Bedenk eens hoeveel tijd u bespaart wanneer u geen omkijken meer heeft naar facturatie. U legt in de reserveringssoftware vast wat de klant allemaal afneemt en u kunt direct een factuur genereren. Het is één van de voordelen van Brains reserveringssoftware. Met elke software oplossing tillen we uw bedrijf naar een hoger niveau.

Reserveringssoftware op maat

Uiteraard bieden wij een standaard pakket waarin de meeste mogelijkheden al zijn geplaatst. Heeft u echter specifieke wensen of aanpassingen dan krijgt u van ons de maatwerk support die u nodig heeft. Hebben uw wensen een meerwaarde voor ons totale systeem, dan krijgt u van ons een flinke korting op het maatwerk tarief.

De mogelijkheden van onze Reserveringssoftware

Het reserveringssoftwarepakket van Brains biedt standaard de volgende mogelijkheden:

Beheren van Relaties

 • Beheren alle gegevens van alle relaties
 • Kan tevens dienen als CRM (Customer Relationship Management) module

Beheren van Ruimten

 • Beheren alle gegevens van alle mogelijke ruimten
 • Indelen in soorten ruimten

Overzicht

 • Reserveringsoverzichten
 • Beschikbaarheidsoverzicht
 • Omzetoverzichten

Factureren

 • Het laten vervaardigen van de factuur op basis van de opgegeven reserveringsgegevens
 • Eigen factuur lay-out, inclusief logo, huisstijl en bedrijfsgegevens
 • Facturen digitaal versturen

Reserveringssoftware prijs

 • Bij meer dan 10 gebruikers graag overleg.
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief instructie.
1 gebruiker 5 gebruikers 10 gebruikers
Beheren Relaties
Beheren Artikelen
Beheren overige kosten
Orders
Tarief € 1.195,- € 1.795,- € 2.495,-
Offertes €    495,- €    795,- € 1.195,-
Facturatie €    495,- €    795,- € 1.195,-
Voorraadbeheer €    495,- €    795,- € 1.195,-
Koppeling boekhouding €    495,- €    495,- €    495,-

Direct inzicht in beschikbaarheid

Direct inzicht in de beschikbaarheid en een goed beheer van alle reserveringen is essentieel. Welke klant heeft welke zaken allemaal afgenomen. Welke ruimten zijn reeds gereserveerd en welke zijn nog vrij? Reserveringsoverzichten, bezettingsgraden en omzetgegevens van relaties behoren allemaal bij de standaard reserveringssoftware van Brains Software.

Ongelimiteerd aantal gebruikers

Wilt u de reserveringssoftware vanaf meerdere computers benaderen of op slechts vanaf één pc? Met meerdere unieke gebruikers of slechts voor een enkele persoon? Voor onze reserveringssoftware betaalt u één vaste prijs en kunt u direct aan de gang, ongeacht de hoeveelheid computers en gebruikers.

Automatische offertes, facturen en betalingen

Herkent u dat? Elke twee weken weer een factuur sturen voor een lopende opdracht. Zou het niet geweldig zijn als u een standaard factuurtermijn in kunt stellen of per order aan kunt geven wat de herhalingsfrequentie van de facturering moet zijn. Om vervolgens met één druk op de knop al de lopende orders in één run te factureren. Dat kan!

Koppeling Office en Boekhoudsoftware

Uw offerte in Word, overzichten in Excel en uiteraard alle mogelijkheden om de diverse bonnen, facturen en overzichten direct te mailen vanuit uw verhuursoftware. De efficiëntie in uw bedrijf krijgt gegarandeerd een boost van jewelste!

Over Brains Software

Brains Software maakt reeds 15 jaar software speciaal voor bedrijven in de bouw voor verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar Berry Jansen, waarbij binnen het bedrijf de software wordt onderhouden en continu uitgebreid door een drietal programmeurs. Wij kennen uw vak en uw branche en wij weten wat er speelt. Daarom maken wij bedrijfssoftware dat volledig voorziet in uw behoeften. En dat tegen een scherpe prijs!

Brains reserveringssoftware:

 1. Beperkt administratie
 2. Werkt eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk
 3. Bespaart tijd en dus kosten
 4. Maatwerk mogelijk (met de filosofie dat als ons product er baat bij heeft, u maar een gedeelte betaald)

 088 – 104 2005

  info@brainssoftware.nl