Over Ons

Over ons

Brains Software maakt reeds 15 jaar software speciaal voor bedrijven in de verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar Berry Jansen, waarbij binnen het bedrijf de software wordt onderhouden en continue uitgebreid door een drietal programmeurs.

Wij kennen uw vak en uw branche en wij weten wat er speelt. Daarom maken wij software dat volledig voorziet in uw behoeften. En dat tegen een scherpe prijs!

 

 088 – 104 2005

 

  info@brainssoftware.nl

Bespaart tijd en kosten

click the edit button to change this text.

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk

click the edit button to change this text.

Zet materiaal of personeel efficiënt in

click the edit button to change this text.

Software op maat gemaakt

click the edit button to change this text.

 • Brains Verhuursoftware is een stabiel product waarin we plannen, factureren, nacalculeren, analyseren en met diverse rapportages ons management van de benodigde informatie voorzien. Eigenlijk werkt iedereen binnen onze organisatie in en met het Brains verhuur software pakket. De voorman steigerbouwer bekijkt vanuit huis zijn planning voor de volgende dag en week. De magazijnchef plant de volgorde voor het klaarleggen van de benodigde materialen per werk en de rijdroutes van de chauffeurs. Ook de planner heeft nu een veel beter overzicht en inzicht en de facturatie gaat per week met een druk op de knop.
  YellooArjan Jansen
 • Internet Verhuurshop heeft de keuze op Brains verhuursoftware laten vallen vanwege de standaard mogelijkheden, prijs en flexibiliteit om functies aan te laten passen naar onze processen. Dankzij het gebruik van Brains verhuur software, kunnen we een grotere hoeveelheid orders foutloos behandelen.
  Patrick OreelInternet Verhuurshop
 • Brains Verhuur Software gaf ons de voordelen van bestaande functionaliteit en tevens maatwerk van nieuwe wensen voor ons bedrijf dat is gericht op de verhuur branche". AMCO Rental B.V. opgericht in 2013 werkte in eerste instantie met Word en Excel, maar besloot op zoek te gaan naar een branche-gerelateerde totaaloplossing. Na een zoektocht besloten we te kiezen voor Brains Verhuur Software. Brains toonde aan dat hun verhuursoftware niet alleen standaard aansloot bij AMCO Rental B.V., maar ook kon worden aangepast voor onze specifieke wensen. We hebben hiermee een enorme stap voorwaarts kunnen maken en zijn dik tevreden!
  AMCO Rental BVHans de Heer
 • De Verhuursoftware van Brains geeft ons veel efficiëntie en inzicht in onze administratie. Het bespaart tijd en voorkomt een hoop ergernis. Brains is een prachtig pakket met specifieke steigerbouwsoftware voor een zeer goede prijs!  
  Dejo SteigersJos Krux