Koppeling Snelstart

Koppeling Snelstart

Brains is een software oplossing gericht op de corebusiness van onze klanten. Of dit nu in de Verhuur, Steigerbouw, Verkeersmaatregelen of bij andere Montagebedrijven is. De werkwijze is in principe altijd als zodanig dat de administratieve processen tot en met de factuur in Brains worden afgehandeld.

Gegevens vanuit Brains kunnen dan gekoppeld worden aan Snelstart op verschillende wijze:

 • Csv-files
  Batch met alle gegevens van een bepaalde periode
 • Gateway
  Geïntegreerde oplossing tussen Snelstart en Brain Software

Maar uiteraard worden niet alleen de facturen gekoppeld maar alle volgende zaken kunnen meegenomen worden vanuit Brains naar Snelstart:

 • Facturen
  Batch met alle facturen van een bepaalde periode
 • Uren
  Batch met alle goedgekeurde uren van een bepaalde periode
 • Kosten
  Batch met alle kosten van een bepaalde periode

Daarnaast kunnen alle stamtabellen gekoppeld worden vanuit Brains naar Snelstart of juiste vanuit Snelstart naar Brains, denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

 • Relaties
  Debiteuren en crediteuren
 • Contacten
  Contactgegevens per contactpersoon gekoppeld aan de relatie
 • Medewerkers
  Alle gegevens van de medewerkers
 • Artikelen
  Alle gegevens van de artikelen

De koppeling mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en geeft altijd de mogelijkheid tot het creëren van een mooie geïntegreerde oplossing tussen Brains en Snelstart.

Voorraadbeheer

Een goed beheer van de voorraden is essentieel voor elk verhuurbedrijf. Direct inzicht in de locatie van uw al materialen, al bij het inplannen van nieuw orders. U kunt direct inspringen op eventuele tekorten, of dat u moet inhuren! Reserveringsoverzichten, planning van orders en bv. mogelijkheden voor barcodescanning behoren allemaal bij de standaard verhuuroplossing van Brains Software.

Samengestelde artikelen

Levert u materialen altijd in een set of worden kleine materialen als toebehoren vaak vergeten. U kunt samengestelde artikelen aanmaken, zodat deze automatisch allemaal op een Magazijnbon of Leverbon terecht komen. Dit scheelt veel tijd en voorkomt met name veel fouten in het leveren alle artikelen.

Automatisch factureren

Herkent u dat? Elke twee weken weer een factuur sturen voor een lopende verhuurorder. Zou het niet geweldig zijn als u een standaard factuurtermijn in kunt stellen of per order aan kunt geven wat de herhalingsfrequentie van de facturering moet zijn. Om vervolgens met één druk op de knop al de lopende orders in één run te factureren. Dat kan!

Koppeling Outlook

Uw offerte in Word, overzichten in Excel en uiteraard alle mogelijkheden om de diverse bonnen, facturen en overzichten direct te mailen vanuit uw verhuursoftware. De efficiëntie in uw bedrijf krijgt gegarandeerd een boost van jewelste!

Over Brains Software

Brains Software maakt reeds 15 jaar software speciaal voor bedrijven in de verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar Berry Jansen, waarbij binnen het bedrijf de software wordt onderhouden en continue uitgebreid door een drietal programmeurs.

Onze software is er op gericht om o.a. orders, planning en projecten te automatiseren. Automatisering moet voor u werken en niet andersom. Automatiseren betekent enerzijds het vereenvoudigen van de dagelijkse werkzaamheden, zodat er meer snelheid en efficiëntie kan worden bereikt. Anderszijds levert automatisering een zeer belangrijke rol in het genereren van meer inzicht in uw bedrijf op verschillende vlakken als nacalculatie, omzet vs. winst en bezettingsgraden.

Wij kennen uw vak en uw branche en wij weten wat er speelt. Daarom maken wij software dat volledig voorziet in uw behoeften. En dat tegen een scherpe prijs!

Brains Software:

 1. zet materiaal efficiënt in
 2. beperkt administratie
 3. werkt eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk
 4. bespaart tijd en dus kosten
 5. maatwerk mogelijk(met de filosofie dat als ons product er baat bij heeft, u maar een gedeelte betaald)

 088 – 104 2005

  info@brainssoftware.nl