Koppeling Boekhoudsoftware

Koppelingen Boekhoudprogramma’s

Grip en overzicht op al uw projecten. Alle informatie, altijd actueel. Met BRAINS software is dit vanzelfsprekend. Een succesvol project begint met een efficiënte planning. Automatische facturering en koppeling met alle gangbare boekhoudpakketten gaat u gegarandeerd tijdswinst opleveren.

Bespaart tijd en kosten

click the edit button to change this text.

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk

click the edit button to change this text.

Zet materiaal of personeel efficiënt in

click the edit button to change this text.

Software op maat gemaakt

click the edit button to change this text.

 • De Verhuursoftware van Brains geeft ons veel efficiëntie en inzicht in onze administratie. Het bespaart tijd en voorkomt een hoop ergernis. Brains is een prachtig pakket met specifieke steigerbouwsoftware voor een zeer goede prijs!  
  Dejo SteigersJos Krux
 • Internet Verhuurshop heeft de keuze op Brains verhuursoftware laten vallen vanwege de standaard mogelijkheden, prijs en flexibiliteit om functies aan te laten passen naar onze processen. Dankzij het gebruik van Brains verhuur software, kunnen we een grotere hoeveelheid orders foutloos behandelen.
  Patrick OreelInternet Verhuurshop
 • Dankzij Brains Project planning software is het verwerken van de administratie bij ons een stuk makkelijker geworden. Planning, facturatie, registratie en nacalculaties worden automatisch verwerkt en het komt er bijna vanzelf uit ! Jammer dat wij Brains niet eerder zijn tegengekomen.
  De Steigerspecialist bvDennis Martijn
 • Brains Software gaf ons de voordelen van bestaande functionaliteit en tevens maatwerk van nieuwe wensen voor ons bedrijf dat is gericht op de verhuur branche". AMCO Rental B.V. opgericht in 2013 werkte in eerste instantie met Word en Excel, maar besloot op zoek te gaan naar een brache-gerelateerde totaaloplossing. Na een zoektocht besloten we te kiezen voor Brains Software. Brains Software toonde aan dat hun software niet alleen standaard aansloot bij AMCO Rental B.V., maar ook kon worden aangepast voor onze specifieke wensen. We hebben hiermee een enorme stap voorwaarts kunnen maken en zijn dik tevreden!
  AMCO Rental BVHans de Heer
 • Brains Verhuursoftware is een stabiel product waarin we plannen, factureren, nacalculeren, analyseren en met diverse rapportages ons management van de benodigde informatie voorzien. Eigenlijk werkt iedereen binnen onze organisatie in en met het Brains verhuursoftwarepakket.
  YellooKlaas Kragt

Over Brains Software

Brains Software maakt reeds 15 jaar software speciaal voor bedrijven in de verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar Berry Jansen, waarbij binnen het bedrijf de software wordt onderhouden en continue uitgebreid door een drietal programmeurs.

Onze software is er op gericht om o.a. orders, planning en projecten te automatiseren. Automatisering moet voor u werken en niet andersom. Automatiseren betekent enerzijds het vereenvoudigen van de dagelijkse werkzaamheden, zodat er meer snelheid en efficiëntie kan worden bereikt. Anderszijds levert automatisering een zeer belangrijke rol in het genereren van meer inzicht in uw bedrijf op verschillende vlakken als nacalculatie, omzet vs. winst en bezettingsgraden.

Wij kennen uw vak en uw branche en wij weten wat er speelt. Daarom maken wij software dat volledig voorziet in uw behoeften. En dat tegen een scherpe prijs!

Brains Software:

 1. zet materiaal efficiënt in
 2. beperkt administratie
 3. werkt eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk
 4. bespaart tijd en dus kosten
 5. maatwerk mogelijk(met de filosofie dat als ons product er baat bij heeft, u maar een gedeelte betaald)

 088 – 104 2005

  info@brainssoftware.nl